محمد شاهين : ظهرت في كليب مع إيهاب توفيق في بداياتي وبحب الطبخ ونفسي أفتح مطعم

حل محمد شاهين ضيفا على برنامج صاحبة السعادة مع الإعلامية إسعاد يونس، وتحدث عن دور وسام في مسلسل لام شمسية الذي عرض فى رمضان الماضي، كما كشف عن حبه للطبخ وأمنية افتتاح مطعم خاص به.
وقال محمد شاهين : وسام شخصية مش كويسة ودورت له على مبررات، واتعاملت معاه على إنه بني آدم عنده مبررات لكل حاجة بيعملها، وده تفكيره وطريقته وأسلوبه، وهو شخصية خطيرة ومعقدة، ووافقت على الدور مش جرأة، ولكن علشان أنا ممثل وبستمتع بأي دور بعمله.
وأضاف : المخرج كريم الشناوي تواصل معايا في 2023 وحكالي عن فكرة لام شمسية، ومقاليش إن أنا جزء منها، وبعدها كلمني قالي عايزين نعمل الهرشة السابعة، وبعد سنتين تواصل معايا علشان لام شمسية.
وتحدث عن حبه للطبخ، قائلًا : بحب الطبخ وبعمل سفرة كاملة، ونفسي أفتح مطعم لكن معنديش وقت ومعنديش وصفات أقدر أقولها، أنا بطبخ من غير وصفات معينة ومقادير محددة، زي التمثيل عندي كده، ومش بعرف لما حد يقولي مثلت الدور إزاي أرد عليه.
وعن بداياته واصل : أنا مكنتش شاطر في الدراسة وقضيت طفولتي مع جدتي في بيت في الدقي جنب رجاء الجداوي، مضيفا : ظهرت في كليب خير اللهم اجعله خير مع إيهاب توفيق في بداياتي.
تفاصيل لام شمسية
مسلسل لام شمسية يدور في إطار اجتماعي تشويقي، يحمل العديد من المفاجآت، ويتناول قضية التحرش بالأطفال، وتلعب خلاله أمينة خليل شخصية مُدرسة في إحدى المدارس الدولية.
أبطال لام شمسية
ومسلسل لام شمسية مكون من 15 حلقة، ومن بطولة أمينة خليل، أحمد السعدني، محمد شاهين، يسرا اللوزي، صفاء الطوخي، ثراء جبيل، ياسمينا العبد، وأسيل عمران، الطفل علي البيلي، وآخرين، ومن تأليف مريم نعوم وإخراج كريم الشناوي وإنتاج محمد السعدي شركة media hub.
تفاصيل فيلم درويش
وينتظر محمد شاهين عرض فيلم درويش يوم الأربعاء المقبل بالسينمات، والفيلم ينتمي لنوعية الأعمال الأكشن التشويقية الكوميدية، وتعود أحداثه إلى فترة الأربعينيات من القرن الماضي، ويحمل مفاجآت عديدة، ومن بطولة عمرو يوسف، دينا الشربيني، محمد شاهين، تارا عماد، ومصطفى غريب، وعدد آخر من النجوم وضيوف الشرف ومنهم هشام ماجد، وهو من تأليف وسام صبري، إخراج وليد الحلفاوي، وإنتاج محمد حفظي وممدوح السبع وشركة VOX.